Akciós pénztárca

Az akciós pénztárca modellek között egyaránt talál magának divatos darabokat a fiatal, felnőtt és érett korosztály is, hiszen nemcsak márkák, de kialakítás, stílus és anyag szerint is hatalmas a választék.

Nagyon népszerűek az Emporio Valentini, a Giudi, a La Scala, a Samsonite és a Sylvia Belmonte modellek, hiszen a legszebb alapanyagokból készülnek és a gyártás során a legapróbb részletekre is ügyeltek a készítők.

Divatos nyomott minták, igényesen kialakított varrásvonalak, érdekes anyagok és textúrák, valamint egyedi és stílusos formavilág jellemzi az itt található kedvezményesen elérhető férfi és női pénztárcákat.

Természetesen találhatóak akciós pénztárcáink között kis és nagy alakú piros női pénztárcák is, de a mintákkal és érdekes díszítővarrásokkal tarkított modellek között is egyre nagyobb a választék. Az akciós pénztárca modellek között nincsenek sérült modellek, hiszen az akció célja a készletkisöprés, hogy tudjunk helyet biztosítani majd a következő szezon modelljeinek is.

Mindegy, hogy fekvő, álló vagy kihajtható akciós pénztárcára van szükségünk, az itt található divatos, praktikus kialakítású és igényesen elkészített mesterművek között mindenki megtalálja azt a modellt, amely tökéletesen illik a személyiségéhez, sajátos igényeihez, illetve életviteléhez.

Vásárolja meg akciósan a legjobb darabokat! Hogy mindig biztosan értesülhess az aktuális akciókról, iratkozzon fel az akció értesítőre a bal oldali menüben. Így a jövőben értesülni fog az aktuális leárazásokról, és kuponokat is adunk hozzá!

 
Listázás:
Rendezés: