Férfi pénztárca

A férfiak fontos kiegészítője, egy elegáns és minőségi bőr pénztárca. Önnek mi jut eszébe először, ha férfi pénztárcára gondol? Stílus, elegancia, minőség, esztétikus, ám egyben praktikus kivitel? Ha a fenti jelzők közül nehezen tudja eldönteni, melyik is a három dobogós jellemző, akkor van egy pozitív hírünk az ön számára. Termékpalettánk összes darabja képviseli a felsorolt tulajdonságokat, így egy pillanatig sem kell hezitálnia mondjuk az elegancia, és a minőség között. A kínálatban szereplő férfi pénztárcák egytől-egyig garantálják az elégedettséggel, sőt büszkeséggel járó használatot. Hatalmas férfi bőr pénztárca kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot!

Kétségtelen, hogy továbbra is presztízskérdés számos társadalmi réteg számára, így a legtöbb férfi szereti, ha a pénztárcája igényes, stílusos, lehetőleg egyedi, és maximálisan passzol az egyéniségéhez és az egyedi igényeihez.

A legtöbb nálunk kapható bőr férfi pénztárca nagyon igényes és stílusos, hiszen mindegy, hogy üzleti tárgyalásra készülünk vagy nyaralni visszük a családot, az itt található modellekkel garantáltan elégedettek leszünk minden szituációban.

A kínálatunkból megrendelhető bőr pénztárca modellek egyaránt kaphatóak kisebb és nagyobb kivitelben, hiszen vannak olyan személyiségek, akik inkább a kis alakú modelleket preferálják, mert többet használnak kártyát, mint készpénzt, míg mások inkább a nagyobb, fekvő típusú modelleket szeretik, mert több készpénzt kell kezelniük.

Egy divatos pénztárca férfi ismerőseinknek kiváló választás lehet ajándéknak is születésnap, karácsony vagy akár diplomaosztó alkalmából is, hiszen ezekkel az időtálló modellekkel szinte lehetetlen mellélőni, ha ajándékról beszélünk.

A legtöbb bőr pénztárca férfi kivitelben szinte teljesen ugyanolyan, mint a női modellek, azzal a különbséggel, hogy a színvilág inkább a sötétebb árnyalatok között mozog (fekete, barna, szürke, kék), így a piros és élénkebb színeket inkább a női modellek szokták használni.

Nálunk megtalálja a rögzítőlánccal ellátott férfi pénztárcákat is, divatos nyomott mintákkal és márka logókkal ellátott darabok, kapcsos vagy hajtogatós kivitelezésű férfi pénztárcák, illetve álló vagy fekvő típusok is.

Listázás:
Rendezés: