Női pénztárca

Egy divatos női pénztárca tökéletes kiegészítő lehet egy hölgy számára. Termékeink között csak minőségi bőr pénztárcák találhatóak, amik hosszútávon fogják szolgálni Önt! A női pénztárca képviselte érában dolgozó tervezők folyamatosan figyelik a divat, trend világát, s a legújabb, mégis finom női stílusjegyeket, vonásokat beleálmodják a női pénztárca modellekbe. A kreatív munka időről-időre új ötleteket, innovatív technikákat igényel, ezzel fenntartva az újszerűség érzését. Így ötvöződhet a korszerű, újító küllem, a hagyományos, konzervatív értékekkel, mint például a nagyfokú minőség, praktikus kivitelezés. 

A női pénztárcának nemcsak a készpénzt és bankkártyákat kell tudnia praktikusan tárolni, de a megannyi kisebb-nagyobb személyes holmit is, amire a legtöbb nőnek nap mint nap szüksége van. Így a szokásos kártyatartók, aprópénz és papírpénz tárolására alkalmas fakkok mellett szükség van olyan rekeszekre is, amelyekben elfér néhány zsebkendő, ragtapasz, fülpucoló, fogpiszkáló és persze a pót fülbevalóvégek.

Kínálatunkban a rengeteg divatos nyomott mintával díszített Giudi női pénztárca található, de természetesen kaphatóak csinos és praktikus elrendezésű Blackline és Rialto modellek is. Azoknak, akik a csillogást, a luxust és a kifinomult stílust keresik pedig a Prestige, Sylvia Belmonte és Krokomander női pénztárcákat ajánljuk, hiszen ezek a modellek a letisztult eleganciát és a modern városi élet stílusát követik.

Termékeink között egyaránt vannak kisebb kialakítású, hajtogatott modellek, de kaphatóak a divatos nagyalakú, fekvő elhelyezésű típusok is, melyekben elegendő hely van a kártyáknak, illetve a papír- és készpénznek is.

Természetesen a legtöbb modell rendelkezik átlátszó tokkal is a fényképeknek vagy utazáshoz szükséges bérleteknek és igazolványoknak, de akadnak olyan darabok is felhozatalunkban, amelyekben több kisebb fakk van az egyéb személyes holmiknak is.

A divatos formák, a precíz varrásvezetések, illetve az érdekes minták és díszítések miatt mindegyik modell igazodik az egyedi igényekhez, így folyamatosan bővülő kínálatunkból szinte minden korosztály tud találni magának megfelelő női pénztárcákat.

Oldalunkon kizárólag bőrből készített női pénztárcák várják (széles választékban), hogy ön is felfedezhesse a minőségi divat világát! Női bőr pénztárca kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek legjobban tetszőt!

Listázás:
Rendezés: