Pincértárca

A pincértárcák a felszolgálók nélkülözhetetlen munkaeszközei. A minőségi darabok általában bőrből készülnek, így biztosítva azt, hogy sokáig használhassa tulajdonosa. A pincértárcában nagy mennyiségű bankjegy tárolható, így megfelelő választás azok számára is, akik nagy mennyiségű készpénzt hordanak maguknál.

A pincértárcáról sokaknak egy rengeteg papírpénznek való fakkal ellátott elnyűtt és rongyos tárca jut eszükbe, hiszen régen alig lehetett szépen kidolgozott, igényes modelleket kapni a piacon. Napjainkra ez megváltozott, hiszen már a legnagyobb márkáktól is lehet rendelni csodaszép és igényesen kialakított pincértárcákat, amelyeket természetesen már nemcsak az unalmas fekete színben lehet kapni, hanem csodaszép piros vagy épp barna árnyalatokban is.

Kínálatunkban a legtöbb pincértárca marhabőrből készül, de akadnak olyan modellek is, amelyeknél a tervezők selyemfényű, erezett bőrt használtak.

Kaphatóak például olyan Monogram márkájú pincértárcák, amelyekben külön kapcsos rekesz van az aprópénznek és nyitott rekeszek a papírpénznek is, de akadnak olyan darabok is például az Absolute Leather márkától, ahol az egyszerűség kedvéért nincs kapcsos zár az aprópénz tartónak, hanem a papírpénz mellett lehet tárolni, hogy könnyebb legyen kezelni a pénz típusokat a fizetés során.

Pincértárcáinkat nemcsak a vendéglátóiparban dolgozóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, akinek sok készpénzt kell kezelnie. Például a termelői piacokon vagy a bankkártyát nem elfogadó helyeken hasznos lehet ez a modell, hiszen ezek a pénztárcák kifejezetten arra lettek kitalálva, hogy a néhány kártya mellett elegendő hely legyen a készpénznek, illetve könnyen és gyorsan lehessen vele fizetni.

Érdemes havonta többször rápillantani aktuális kínálatunkra, hiszen folyamatosan érkeznek a divatos Absolute Leather, Sylvia Belmonte vagy Monogram márkájú csodaszép és praktikus elrendezésű pincértárcák.

Listázás:
Rendezés: