RFID pénztárca

Az RFID pénztárca modellekben egy olyan speciális technológia van belevarrva, amely blokkolja a kártyákon általában megtalálható fizetésre és azonosításra használt frekvenciákat (legalább 13,56 MHz esetén). Az RFID az angol Radio Frequency Identification rövidítése, mely magyarul rádiófrekvenciás azonosítást jelent. Ez a technológia arra az esetre jó, ha nem akarjuk, hogy valaki a zsebünkből használja a rádiófrekvenciával elérhető fizetésre vagy azonosításra használt kártyáinkat.

A legtöbb nagy irodaházban beléptető rendszer van, melyhez egy kis kártyát használnak a dolgozók. Az ilyen típusú kártyákon lévő adatokat a legegyszerűbb az ehhez szükséges olvasóval megszerezni - ha elég közel kerül a szerkezet a zsebünkhöz, amiben a kártya lapul -, így az RFID pénztárca modellekkel ez a fajta adatszerzés elkerülhető. 

A mai technológiai innovációk világában nagyon fontos, hogy az elektronikusan tárolt adatainkat és értékeinket megfelelő védelemmel lássuk el. Kevesen tudják, de a legtöbb okostelefon is be tudja olvasni a kártyákon lévő személyes adatokat - amik elvileg titkosítva vannak -, így mindenképpen megéri befektetni egy RFID pénztárcába, hiszen így ki lehet küszöbölni a nemkívánatos csempészek manőverezéseit.

Termékeink között egyaránt megtalálhatóak férfi és női RFID pénztárcák a Giorgio Carelli, az Alessandro Paoli, illetve a Blackline márkáktól is. Elérhetőek kisebb, közepes és nagyobb modellek is, hiszen mindenkinek másféle méretű RFID pénztárcára van szüksége.

Listázás:
Rendezés: